Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 29 ביולי 2018

סלט כרוב סגול


אני אוהבת סלטים בכל צורה צבע ומרקם, אין לי בעיה לאכול סלט בכל ארוחה ולפעמים כארוחה עיקרית בתוספת חלבון ופחמימה,  אני תמיד מנסה שילובים חדשים הפעם הכנתי סלט כרוב סגול , קל להכנה, קיצי ופרשי, סלט ששת הצבעים והוא כל כך טעים , אי אפשר להפסיק לזלול, הכרוב הסגול נשאר קריספי שלוב הירקות נותן רעננות לסלט הכוסברה מוסיפה המון , סלט חמצמץ, טעים והכי חשוב בריא ולא משמין...

חומרים:
1/2 כרוב סגול
1 גזר גדול
1 בצל לבן קטן
10 עגבניות שרי אדומות
10 עגבניות שרי צהובות
חופן גדול כוסברה טרייה
1 לימון
2 כפיות שמו זית
1/2 כפית מלח

אופציה להגשה:
כף בוטנים קלויים שבורים (אפשר גם יותר למי שאין בעיה עם הקלוריות)

אופן הכנה,
לרחוץ היטב את כל הירקות, לחתוך דק כרוב סגול, לשים בקערה , לחתוך את הגזר לגפרורים (יש לי קולפן מיוחד לצורת הגפרורים או בשפה המקצועית ג'וליאנים הוא נהדר ), לחתוך לחצאים עגבניות שרי צהובות ואדומות לשים בקערה, להוסיף לסלט כוסברה שטופה וקצוצה (עם הגבעולים ), בצל חתוך לחצי ולפרוסות דקות, לתבל במיץ מלימון שלם, 2 כפיות שמן זית, 1/2 כפית מלח , לערבב היטב לטעום ולתקן תיבול לפזר בוטנים ולהגיש.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)